Realisaties

Totaalprojecten

Wat mensen vaak vervelend vinden bij bouwen of renoveren is niet zozeer het harde werk of de financiële inspanning, maar hoe we tot het gewenste eindresultaat komen. En eenmaal de plannen er zijn, begint misschien wel nog de grootste klus: hoe leggen we dit traject af om uiteindelijk met een goed gevoel bij uw thuis uit te komen. Voor dit hele bouwproces kunnen wij u de perfecte oplossing aanbieden. Kuvacon staat voor u klaar van begin tot eind, met slechts één aanspreekpunt waar u met al uw vragen en problemen terecht kan. Wij hebben de expertise en ervaring om uw wensen om te zetten in realiteit, zowel in samenspraak met de architect als zonder. Kuvacon staat dus garant voor een hoogstaande kwalitatieve uitvoering, want we werken enkel samen met gespecialiseerde vakmensen om uw droomproject te realiseren.

Nieuwbouw

Voor alles een oplossing

Bij Kuvacon houden we rekening met uw eigen smaak, met de omgeving en met uw voorkeuren voor bepaalde materiaalsoorten. Daarom zijn wij de ideale keuze als u denkt aan een nieuwbouwproject. Wij hebben namelijk altijd een vakkundig oog voor detail, onafhankelijk van welke bouwstijl er gebruikt wordt. Wij zorgen gegarandeerd voor een vlotte uitvoering van de werken, en volgen elk project op tot de klant 100% tevreden is.

Afwerken van de ruwbouw

Het werk stopt natuurlijk niet wanneer de ruwbouw afgewerkt is. Wij kunnen u namelijk ook bijstaan tijdens het verdere verloop van het project. We kunnen nog allerlei klusjes en karweien uitvoeren die nog het zetten van de ruwbouw nog moeten gebeuren. Enkele voorbeelden zijn het plaatsen van poorten, aanleggen terrassen & opritten, leggen van elektriciteit, ...

Verbouwingen

Bij Kuvacon kunt u terecht voor alle verbouwingswerken in Eeklo en de hele provincie Oost-Vlaanderen. Herinrichten van woningen, ruimtes vergroten, een nieuw dak steken, … Elke vorm van verbouwing is mogelijk, en wij zijn er van overtuigd dat wij elke opdracht volgens uw wensen tot een goed einde kunnen brengen. Kuvacon is hiervoor hét bedrijf bij uitstek en wij zorgen voor een volledige afwerking. Een renovatie die door de juiste vakmensen uitgevoerd wordt, kan namelijk hetzelfde effect hebben als een nieuwbouw.

Betrokkenheid in het project

Kuvacon staat er op om persoonlijk betrokken te zijn in uw verbouwingswerken. Dit is dan ook de reden hoe we een vlekkeloze afwerking van onze projecten kunnen garanderen. Wij staan altijd aan uw kant, en denken samen na over alle mogelijkheden voor uw woning van begin tot einde. Naast het verzorgen van uw volledige verbouwing, schuwen wij ons niet om daar eventueel nog enkele karweien bij te nemen.

Oog voor duurzaamheid

Het resultaat van de verbouwing die uitgevoerd wordt door Kuvacon is altijd tot in de puntjes verzorgd, daar zijn we dan ook voor gekend. Maar het is zeer belangrijk om uit te kijken naar het behoud van de stevigheid van reeds bestaande structuren. Wij proberen dus steeds onze impact op natuur en milieu te minimaliseren, door met aangepaste materialen te werken. En het beste van al is: dit hoeft daarom niet altijd het prijskaartje te beïnvloeden!

Grondwerken

Kuvacon is ook gespecialiseerd in infrastructuurwerken. In ons bestaan hebben we een schat aan kennis opgedaan op het gebied van grond-, wegen- en afbraakwerken. De mogelijkheden zijn legio; zowel voor openbare als particuliere doeleinden. Om welke klus het ook gaat, u bent altijd verzekerd van een professionele, efficiënte uitvoering met vakkundig resultaat.

Dakwerken

U kunt bij Kuvacon ook terecht voor dakwerken. Dankzij onze ervaring & expertise op vlak van het plaatsen van dakpannen, EPDM, isolatie en dakramen, kunt u op ons altijd rekenen voor een efficiënte & correcte uitvoering van uw project.

Opritten & Terrassen

Karweien

Kuvacon voert ook karweiwerken uit in en rond Eeklo & Maldegem. U kunt het karwei zo gek niet bedenken, of Kuvacon heeft wel een oplossing. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Voor elk karwei een oplossing

U kan bij ons terecht voor een enorme waaier aan klussen en karweien. Dit gaat van het aanleggen van opritten of terrassen, tot het plaatsen van poorten of omheiningen. Wij staan ook tot uw beschikking voor allerlei metselwerken, gaande van brievenbussen tot een bijbouw. Naast allerhande andere verbouwingen, kunnen wij ook vloeren of wandtegels plaatsen. Ook voor allerlei afbraakwerken kunt u bij ons terecht.

Vragen?

Heeft u een bepaalde klus of karwei in uw hoofd, maar bent u niet zeker of het iets voor ons zou kunnen zijn? Contacteer ons dan gerust. De kans is groot dat wij u hierbij toch zullen kunnen helpen. Ook voor verdere vragen of een gratis en vrijblijvende offerte kan u contact opnemen. Of kom gerust eens langs bij ons in Adegem!

Voorbeelden van karweien

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Details

Informatie

Foto's